Sort by
Sort by

Евгени Иванов - Пушката хвана ракета на открит урок по тенис ЖИВЕЙ АКТИВНО!

Назад
София

Големият и обичан Евгени Иванов - Пушката удари първия сервиз и се включи в открит урок и тенис турнир за начинаещи ЖИВЕЙ АКТИВНО! организиран от Нестле България на 25 август 2013 г.

Евгени Иванов - Пушката се включи в тенис турнир за начинаещи ЖИВЕЙ АКТИВНО!

На 25 август 2013г. от 12:00 часа феновете на инициативата на Нестле България ЖИВЕЙ АКТИВНО! се включиха в поредното спортно предизвикателство, организирано в рамките на тазгодишната кампания. Изминалата неделя, специално за всички, които искаха да изкарат още един ден от лятото със спорт и балансирано хранене, беше организиран открит урок и състезание за начинаещи по тенис на кортовете в тенис клуб "Септември 2006“.

Легендарният волейболист Евгени Иванов - Пушката също взе участие в инициативата, заедно със своето семейство. Иванов удари първия сервиз и откри спортния полуден, показвайки колко важно, но и приятно е да се движим, независимо от това какъв спорт практикуваме.

Турнирът по тенис на корт е специален подарък за най-активните приятели и фенове на ЖИВЕЙ АКТИВНО!, които се включиха в голямото събитие на 23 юни. Те участваха в тенис активностите в Южния парк и получиха възможността да вземат участие в специално организиран за тях открит урок и тенис турнир в рамките на инициативата на Нестле България. В неделя най-активните късметлии прекараха един динамичен и изпълнен с множество спортни предизвикателства ден. Слънчевото спортно събитие се проведе в две части – игри и изненади не само за големите, но и за най-малките тенисисти. Семействата и приятелите на участниците също не си тръгнаха с празни ръце – всички имаха  възможност да се включат в специално организираните игри за публиката и си тръгнаха с много награди и специални изненади.

Турнирът по тенис на корт е специален подарък за най-активните приятели и фенове на ЖИВЕЙ АКТИВНО!

Тази година осмото поредно издание на ЖИВЕЙ АКТИВНО! бе посветено на Международния олимпийски ден и започна с открит урок по гимнастика за деца с Йордан Йовчев на 16 юни в зала Раковски. Седмица след това, дългоочакваното голямо събитие се проведе на 23 юни и събра десетки хиляди столичани от всички възрасти, които изпълниха центъра на столицата, за да популяризират балансираното хранене и активен начин на живот, заедно с най-големите спортни звезди в България, сред които Нешка Робева, Йордан Йовчев, Тереза Маринова, Евгени Иванов-Пушката, Ники Николов, Симона Пейчева, Радка Попова, Симеон Найденов, Маргарита Амиджинова и много други.

За ЖИВЕЙ АКТИВНО!

Инициативата ЖИВЕЙ АКТИВНО! се провежда ежегодно като част от цялостната програма на Нестле България за популяризиране на балансираното хранене и активния начин на живот. Всяка година ЖИВЕЙ АКТИВНО! придобива все по-мащабни размери и все повече хора са привлечени от идеята да спортуват и да се движат в името на активния начин на живот.

 

От първото издание на ЖИВЕЙ АКТИВНО!, което се проведе на 11 юни 2006 г., до днес, повече от 168 000 души са взели участие в пешеходните походи и спортните активности, заедно с най-големите спортни звезди на страната, Всяка година най-известните български лица се включват в пешеходния поход и показват на хората как да спортуват и да развиват своите умения по футбол, волейбол, баскетбол и фитнес.
Инициативата Нестле България ЖИВЕЙ АКТИВНО! се провежда под патронажа на Столична община и лично на кмета на София Йорданка Фандъкова, с подкрепата на в. 24 часа, в. Труд, сп. Joy, Радио City, Радио NRJ, Radio Family, Fame Cards, www.missbloom.bgwww.sportal.bg и www.mamatatkoiaz.bg и е в подкрепа на кандидатурата на София за Европейска столица на културата 2019.