Намери работа

До 2016 г. планираме да наемем 10 000 нови служители под 30 годишна възраст в цяла Европа. В България ще наемем 150 млади хора във всички отдели на компанията от Производство и Администрация до Продажби, Маркетинг, Финанси, Проучване и Развитие.


Квалифицирай се

В Европа отваряме 10 000 стажантски позиции, които ще повишат уменията ти и ще подкрепят професионалното ти развитие. Така ще ти помогнем да изградиш по-добро бъдеще. Бъди един от нашите 180 стажанта в Нестле България.
Получи подкрепа

Не знаеш от къде да започнеш? Имаш нужда от помощ? Възползвай се от нашите кариерни консултации, за да избереш професия и да започнеш работата, която искаш. Ние провеждаме събития и посещаваме училища и университети, за да ти помогнем да се подготвиш за интервю, да започнеш кариерата си и да се реализираш на пазара на труда.


Получи повече възможности

Заедно с нашите 63 000 европейски бизнес партньори, ние изграждаме Алианс за младежка заетост. Това ще разкрие дори и повече възможности за теб в нашите партньорски компании и широк кръг от области от Логистика и Администрация до Производство и Обслужване.