ИГРА С НАГРАДИ: СПА УИКЕНД ЗА ДВАМА В БЪЛГАРИЯ

 

ПРАВИЛА:

Купете една опаковка зърнена закуска NESTLÉ® CHEERIOS® OATS С ОВЕС 350g или NESTLÉ® CHEERIOS® OATS С ОВЕС И КАНЕЛА 350g за поне 5 лв.

Пуснете дубликат на касовата бележка за направената покупка с посочени три имена и телефонен номер за контакт в предназначената за целта кутия след касова зона и можете да спечелите ВАУЧЕР на стойност 250лв. ЗА СПА УИКЕНД ЗА ДВАМА В БЪЛГАРИЯ*.
С един дубликат на касовата бележка може да се участва само веднъж.

Период на играта: февруари 2017 г.

Играта важи за обектите, които са я активирали.

Спечелилите участници ще бъдат изтеглени на 01.03.2017 г. в присъствието на управител на магазина и представител на Нестле България АД.

Представител на Нестле България АД ще се свърже със спечелилия участник в срок до 08.03.2017г. за уточняване на дата и адрес за получаване на наградата.
С участието си всеки потребител дава съгласието си за обработване на личните му/й данни за целите на Играта, съгласно Закона за защита на личните данни.

Организаторът не носи отговорност, когато не може да се свърже със спечелил участник поради липсващи контакти или грешно подадени такива.
При невъзможност за установяване на контакт до 15.03.2017г., организаторът има право да се свърже със следващия изтеглен.

Нестле България АД запазва правото си да дисквалифицира участници, в случай че установи опит за измама.

Спечелилите участници ще бъдат обявени до 06.03.2017г на сайта www.nestle.bg.
Наградата не може да бъде заменяна с левовата й равностойност.

За информация и контакт тел. 0800 1 6666 (безплатен от цялата страна), Nestle.Bulgaria@bg.nestle.com, www.nestle.bg Играта се организира от Нестле България АД.

ПЕЧЕЛИВШИ:

Мартилекс Варна - Теодора Калчева

ТИМ Картала - Мария Василева

Стоми 79 - Юлия Шаламандова